Massages

 

Klassieke ontspanningsmassage

De meest bekende massage. Deze massage brengt diepe ontspanning. Je huid en

onderliggende spieren worden door middel van verschillende technieken gemasseerd. Zeer geschikt bij een hoge spierspanning, hoofdpijn, stress en burn-out klachten, vermoeidheid en het niet lekker in je vel zitten. De massage is erop gericht lichaam en geest in balans te brengen

 

Hawaiaanse Lomi Lomi massage

Een Lomi Lomi massage wordt gegeven met de onderarmen en handen. Er wordt bij de massage gebruik gemaakt van warme olie. De massage weerspiegelt de bewegingen van de natuur en met name het water. Het wordt uitgevoerd als een dans om u heen en is zeer geschikt voor mensen die erg in hun hoofd zitten.

 

Schouder-nek massage 

Je zit bij deze massage op de massagestoel. Door je positie op deze stoel is het bereik van de dieper gelegen spieren optimaal. De massage is in eerste instantie niet ontspannend. Je spieren worden stevig aangepakt.

 

Zwangerschapsmassage 

Tijdens een zwangerschap veranderd er veel in je lichaam. Spieren en gewrichten veranderen onder invloed van hormonen. Je lichaam wordt voorbereid op een bevalling.Hierdoor ben je sneller moe en vaak ontstaan er allerlei kwaaltjes. Denk hierbij aan bekkenpijn, schouder,nekklachten, vocht in de benen, slecht slapen. Een zwangerschapsmassage is rustig en ontspannend. Het werkt kalmerend en geeft direct verlichting.

 

Hotstone massage

Bij een hotstone massage masseer ik met gladde warme stenen (45 graden Celcius). De massage is diep ontspannend. Door de warmte laat spierspanning sneller los en het zelf herstellend vermogen van het lichaam word geactiveerd.